Škola za profitabilnu IT karijeru

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

OVO STE ČEKALI CELE GODINE!
BLACK FRIDAY
24–26. NOVEMBAR
2 PROGRAMA PO CENI 1

Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE
ŠKOLOVANJE

Upišite jedan program na ITAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.

POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh.
Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru
i postanete stručnjak za više oblasti.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete ITAcademy.

AKCIJA SE ZAVRŠAVA ZA:

00


d

00


h

00


m

00


s

PRIJAVA

NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: Programer ili Web dizajner?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao
koji im je poslodavac poverio, naročito kada je reč o IT oblasti. Iskombinujte Web Design i PHP programiranje,
Microsoft i Linux Administraciju, Design + CAD (za arhitekte), Software Development i IT Management,
ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.

POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici ITAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje
na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

ŠTA JOŠ DOBIJATE?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi
koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Center for Career Development

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam nudi posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

LINK Apprentice Program

Steći ćete neophodno radno iskustvo i praktična znanja kroz jedinstveni LINK Apprentice Program, u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Personal Development Program

PDP omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih budućim poslodavcima.

LINK Business Incubator

Ako imate dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Obezbedićemo vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete kojima ćete ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

LINKeduTVr

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

Google Academy

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, imate ekskluzivnu mogućnost da besplatno učestvujete na Google Academy treninzima za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.

ITAcademy Android app

Uz pomoć besplatne ITAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, pristupate online kursevima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove i komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Dodatak ITAcademy sertifikatu

Uz sertifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom, potencijalni poslodavci odmah će moći da vide u čemu ste najbolji i koje sve zadatke mogu da vam povere.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA

Na ITAcademy nastava je zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse.
Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate za to da
samostalno obavljate budući posao.

U učionici ili online

Nastava se može pohađati na dva načina: tradicionalno – u prostorijama ITAcademy, koje su opremljene najsavremenijom opremom i softverima za lako i efikasno sticanje znanja, ili online – gde polaznici sami biraju mesto, vreme i tempo učenja, koje se odvija na Distance Learning Systemu, platformi za učenje preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Plus Live stream

Za polaznike koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja ili pohađaju nastavu na daljinu, obezbeđen je Live stream koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

FAQ


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući ITAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na ITAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka. Dakle, ako se prijavite za bilo koji program od 27. do 29. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na ITAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u najtraženijim IT oblastima – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik ITAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike ITAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosyti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa ITAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

ITAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe. Black Friday akcija na ITAcademy je idealna za one koji žele da savladaju više programskih jezika ili da na znanje iz oblasti programiranja dodaju i poznavanje web dizajna. Programi na ITAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Microsoft i Linux Administracija, za administratore mreža, Design i CAD, što je odlična kombinacija znanja za nekoga ko želi da se bavi arhitekturom, zatim Software Development i IT Management, za one koji se usavršavaju u vođenju velikih IT projekata. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa ITAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 10%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko 2Checkout ili PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na ITAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o ITAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na ITAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@it-akademija.com ili na brojeve telefona – Beograd: +381 (11) 7856 100, Novi Sad: +381 (21) 31 000 20, Sarajevo: +387 (33) 788 525, Banja Luka: +387 (51) 303 520.

AKCIJA SE ZAVRŠAVA ZA:

00


d

00


h

00


m

00


s

Na određenim programima ostalo je još nekoliko slobodnih mesta, tako da i dalje imate šansu da dobijete dva programa po ceni jednog. Požurite. Popunite prijavu odmah i uštedite preko 2.300 evra.