Tarife

Sa našim novim White, Blue, Red i Silver tarifama kreirajte svoj let. Pogledajte unapređene pakete usluga i izaberite najbolji za svoje putovanje.

Novi koncept tarifa, uveden na letovima po Evropi i između Evrope i Bejruta/Tel Aviva1, se primjenjuje na karte izdate dana/nakon 24. januara 2018. za polaske dana/nakon 01. marta 2018. U slučaju ranijih rezervacija i datuma polaska, kao i drugih ruta, molimo vas kliknite ovde.

Izbor je vaš

Tražite najbolje ponude za kratko putovanje kada vam je potreban samo ručni prtljag? Izaberite Economy White tarifu! Planirate putovanje sa više prtljaga i tražite veću udobnost putovanja? Economy Blue tarifa predviđa jedan komad ručnog i jedan komad predatog prtljaga (do 23 kilograma). Očekujete više, tražite maksimalnu fleksibilnost putovanja, ukusan obrok i dodatni prtljag? Economy Red tarifa, koja nudi više mogućnosti, je pravi izbor za vas. Šta kažete na brzu traku, maksimalnu udobnost i sve moguće pogodnosti putovanja koje su na raspolaganju? Izaberite Business Silver tarifu!


Sve tarife na jednom mestu

Pogledajte koje su usluge uključene u tarifne pakete. Usluge koje nisu uključene mogu se kupiti uz naknadu. Za više informacija o određenim uslugama, molimo posetite njihove stranice.

Prednosti ECONOMY WHITE
Putujte za manje novca6
ECONOMY BLUE
Letite sa više prtljaga
ECONOMY RED
Menjajte planove bez troškova
BUSINESS SILVER
Maksimalna udobnost
Rezervacija sedišta unapred uz naknadu uz naknadu besplatno*
Ručni prtljag 1 torba do 8kg 1 torba do 8kg 1 torba do 8kg 2 torbe po 8kg
Predati prtljag uz naknadu 1 torba do 23kg 1 torba do 23kg 2 torbe po 32kg
Milje
Obrok uz naknadu uz naknadu
Izmene2 uz naknadu
Refundacija3
Mogućnost promene u višu klasu4 uz naknadu uz naknadu nije primenljivo
Prijava za let putem interneta
Prijava za let na aerodromu Vidi napomenu5
Prioritetna prijava na let uz naknadu uz naknadu uz naknadu
Prioritetni prtljag uz naknadu uz naknadu uz naknadu
Korišćenje brze trake na aerodromu uz naknadu uz naknadu uz naknadu
Prioritetno ukrcavanje uz naknadu uz naknadu uz naknadu
Doček i asistencija na aerodromu uz naknadu uz naknadu uz naknadu uz naknadu
Pristup salonu uz naknadu uz naknadu uz naknadu
 •  Napomene

  *U zavisnosti od tipa sedišta/Gosti u Ekonomskoj klasi mogu da rezervišu svoja sedišta besplatno ili uz naknadu unapred prilikom rezervacije karte.
  1Obuhvata sledeće gradove: Beograd, Amsterdam, Atina, Banja Luka, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Kopenhagen, Dubrovnik, Diseldorf, Frankfurt, Hamburg, Larnaka, London, Ljubljana, Malta, Milano, Moskva, Ohrid, Pariz, Podgorica, Prag, Pula, Rim, Sankt Peterburg, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Split, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Tivat, Tirana, Venecija, Beč, Zagreb, Cirih.
  2Može se promeniti rezervacija u zavisnosti od prava u okviru tarife i dostupnosti tarife. Ako prvobitna klasa leta nije dostupna, razlika u tarifi će se naplaćivati uz važecću naknadu za promenu.
  3Kada je karta rezervisana kombinacijom tarifa, primenjuje se najrestriktivnije pravilo o otkazivanju. Napominjemo da se puna cena karte ne može refundirati u slučaju nedolaska.
  4Unapređenje klase je dostupno za letove Er Srbije koji polaze sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Viša klasa se može kupiti na aerodromu.
  5Prijava na let na šalteru Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu će se naplaćivati prema važecćem cenovniku za putovanje koje počinje iz Beograda.
  6Economy White nije dostupna za putovanja između: Beograda i Tivta, Podgorice; Moskve, Sankt Peterburga, Bejruta, Tel Aviva i Evrope.

Putovanje sa partnerskim aviokompanijama

Uslovi i pravila važe samo na letovima Er Srbije. Za letove partnerskih kompanija primenjuju se različiti uslovi i pravila.
Partnerske aviokompanije i njihovi uslovi prevoza →